Пролетна баница с лапад и рукола

Необходими продукти:

  • 3-4 стръка зелен лук
  • 125 гр. масло
  • 1 връзка лапад
  • 1 връзка рукола
  • 150 гр. сирене
  • 5 яйца
  • 1 кисело мляко
  • 1 пакет точени кори

Начин на приготвяне:

Попарвате руколата и лапада. След това с тях се запържва и зеленият лук.

Всяка кора се намазва със сместа от киселото мляко, яйцата и маслото и се поръсва със сирене и лапада и руколата. Завива отделно като руло. Можете да си я оформите по желание.

Отгоре се намазва със останалата смес от яйцата и киселото мляко.

Получава се много мека и ароматна баница, тъй като руколата има по-специфичен вкус, пише gotvetesmen.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *