Брауни с ягоди

Необходими продукти:

  • 125 гр. масло
  • 225 гр. натурален шоколад
  • ¾ ч.ч. захар
  • 3 средно големи яйца
  • ½ ч.ч. брашно
  • 1 бакпулвер
  • 1/ 2 к.л. сол
  • 500 гр ягоди
  • 225 гр. шоколад + 50 гр масло (за глазурата)

Начин на приготвяне:

Смесете шоколада и маслото и ги разтопете на водна баня или в микровълнова. Оставете да се охлади до стайна температура.

В отделен съд разбъркайте добре яйцата и захарта и добавете към тях брашното и бакпулвера

Добавете шоколадовата към яйчената смес и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути

След като се охлади ,посипете почистените и нарязаните по ваш избор ягоди и залейте с разтопения шоколад с масло

След около час ягодовото брауни ще е стегнало достатъчно, за го нарежете и поднесете на гостите си, пише trafficnews.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *