Скумрия с чесън и горчица

Необходими продукти:

  • 4 скумрии
  • 4 скилидки чесън
  • 2 ч.л. горчица
  • 2 с.л. зехтин
  • 2 с.л. лимонов сок
  • 1 връзка копър

Начин на приготвяне:

Първа стъпка от рецептата е да смесите в малка купа ситно нарязаният копър, чесънът, горчицата, зехтин, лимонов сок, сол и пипер.

Скумриите се почистват и се пълнят със сместа. Кожата леко се разрязва, за да се изпече по-равномерно. Ако остане смес, с нея рибите се намазват и от горе. Загрявате фурната на 200 градуса и печете рибата около 20 минути.

Сервирайте с гарнитура по избoр, пише Actualno.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *