Свинско руло с кашкавал и гъби
Необходими продукти
- 1 кг свинско месо
- 180 г малки мариновани гъби
- 1 глава лук
- 3 скилидки чесън
- 100 г кашкавал
- 1 с.л. майонеза
- 1 стрък кантарион
- кимион на вкус
- черен пипер на вкус
- червен пипер на вкус
- чили на вкус
- кориандър на вкус
- сол на вкус
Начин на приготвянe
Нарежете месото на филии и прибавете сухите подправки без солта, разбъркайте и оставете за 30 минути да се маринова.
Нарежете лука на ситно, както и гъбите. Запържете гъбите и лука за около 5 минути и отстранете от огъня.
Прибавете към тях кашкавала, ситно нарязания чесън, кантариона и майонезата. Разбъркайте добре
Върху всяка филия месо поставете от получената смес и завийте на руло, вържете добре с конец и поставете рулата в тенджера с вода за 30 минути.