Свинско руло с кашкавал и гъби

Необходими продукти

  • 1 кг свинско месо
  • 180 г малки мариновани гъби
  • 1 глава лук
  • 3 скилидки чесън
  • 100 г кашкавал
  • 1 с.л. майонеза
  • 1 стрък кантарион
  • кимион на вкус
  • черен пипер на вкус
  • червен пипер на вкус
  • чили на вкус
  • кориандър на вкус
  • сол на вкус

Начин на приготвянe

Нарежете месото на филии и прибавете сухите подправки без солта, разбъркайте и оставете за 30 минути да се маринова.

Нарежете лука на ситно, както и гъбите. Запържете гъбите и лука за около 5 минути и отстранете от огъня.

Прибавете към тях кашкавала, ситно нарязания чесън, кантариона и майонезата. Разбъркайте добре

Върху всяка филия месо поставете от получената смес и завийте на руло, вържете добре с конец и поставете рулата в тенджера с вода за 30 минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *