Свински пържоли с майонеза и гъби
Необходими продукти
- 1 кг свинско месо
- 1 майонеза
- 4-5 глави лук
- 250 г гъби
- 200 г кашкавал
- олио
- сол
- черен пипер
Начин на приготвянe
Намажете пържолите с майонезата. Сложете малко олио на дъното на тавичка и разположете месото, като го осолите от двете страни.
Използвайте черен пипер или други подправки, които обичате. Отгоре наредете хубав пласт лук, а след него и гъбите. Няма нужда от вода, зеленчуците ще пуснат достатъчно.
Посолете отново и сложете алуминиево фолио, за да остане месото крехко.
Печете в предварително загрята на 200С фурна за около 40 минути. Накрая поръсете с настърган кашкавал и запечете за още 5 минути.