Свински пържоли с майонеза и гъби

Необходими продукти

  • 1 кг свинско месо
  • 1 майонеза
  • 4-5 глави лук
  • 250 г гъби
  • 200 г кашкавал
  • олио
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвянe

Намажете пържолите с майонезата. Сложете малко олио на дъното на тавичка и разположете месото, като го осолите от двете страни.

Използвайте черен пипер или други подправки, които обичате. Отгоре наредете хубав пласт лук, а след него и гъбите. Няма нужда от вода, зеленчуците ще пуснат достатъчно.

Посолете отново и сложете алуминиево фолио, за да остане месото крехко.

Печете в предварително загрята на 200С фурна за около 40 минути. Накрая поръсете с настърган кашкавал и запечете за още 5 минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *