Свински пържоли с бира

Необходими продукти:

  • свинско месо – количество пържоли по избор
  • черен пипер – прясно смлян
  • сол
  • гъби – 1/2 кг сварени
  • сирене – 1 брой пушено топено
  • бира – 1 и 1/2 ч.ч.

Начин на приготвяне:

Намазнете тавата. Начукайте пържолите и ги поръсете с млян черен пипер и сол. Тавата се маже с олио.

Сварените гъби се режат на филии. В тава се редят продуктите в следния ред: ред пържоли, ред гъби, ред топено сирене.

Долива се бирата и тавата се запечатва с фолио. Пържолите с бира и топено сирене се пекат за 2 часа на 200 градуса, пише gotvach.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *