Салата „Капрезе“ с праскови

Необходими продукти:

  • 2 супени лъжици зехтин
  • 1 супена лъжица оцет балсамико
  • 1 чаена лъжица сол
  • 2 големи домата, нарязани на кръгове
  • 2 праскови, нарязани на полумесеци
  • 300 г моцарела, нарязана на кръгове
  • Няколко листа пресен босилек

Начин на приготвяне:

Разбъркайте зехтина, оцета, 1 щипка сол в купа, за да приготвите винегрета за салатата.

Подредете резените домат, праскови и моцарела в плоска чиния.

Поръсете с босилека. Завършете салатата с дресинга и поръсете с остатъка от солта, пише flagman.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *