Руло от кайма, увито в бекон

Необходими продукти:

  • 120 гр. бекон
  • 500 гр. кайма
  • 1 ч.л. сол
  • 4 яйца
  • 4 кисели краставички
  • 80 гр. топено сирене

Начин на приготвяне:

Сложете яйцата да се варят.

Намажете с мазнина хартия за печене, сложете лентите бекон на нея, разстелете каймата отгоре. В единия край на каймата сложете нарязаните яйца, киселите краставички и сиренето. По желание може да поръсите с магданоз.

Навийте на руло, като използвате хартията. Печете във фурна на 200 С за около 30 минути, пише Actualno.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *