Полезна морковена супа с копър и джинджифил

Необходими продукти:

  • моркови – 500 г
  • джинджифил – 1 малък корен
  • копър – 1 връзка
  • магданоз – половин връзка
  • пресен лук – 3 стръка
  • олио – 3 с.л.
  • зеленчуков бульон – кубче
  • сирене – за декорация

Начин на приготвяне:

Нарязаните на ситно зеленчуци се слагат в 2 литра студена вода, добавят се и олио.

Супата се вари около 30 минути

При завиране на водата се слага кубчето бульон. Посолява се морковената супа на вкус.

Ароматната морковена супа се пасира и се поднася с парче сирене и топъл хляб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *