Печени домати с моцарела и пармезан

Необходими продукти:

  • 2 големи узрели и твърди домата
  • ½ ч.ч. настърган пармезан
  • 2-3 топки моцарела, може и настъргана около 250-300 г
  • зехтин
  • сол и сушен риган на вкус

Начин на приготвяне:

На грил тиган с малко зехтин или в тава (отново леко намазнена със зехтин), запечете нарязаните на по-дебели колелца домати. Съвсем леко. След това ги сложете в тава върху хартия за печене.

Овкусете със сол и риган, добавете малко от настъргания пармезан и завършете с нарязана моцарела. Печете доматите в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят добре, пише flagman.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *