Кълцани кюфтенца по френски

Необходими продукти:

  • 300 гр. свинско месо
  • 1 суп. лъжица майонеза
  • 1/2 глава лук
  • 1/2 връзка копър
  • брашно
  • сол и черен пипер
  • слънчогледово олио

Начин на приготвяне:

Първо нарежете месото на средни парчета и го пъхнете за 20 минути във фризера, като през това време нарежете лука на ситно и го омесете хубаво с месото. Сега сложете майонезата, накълцан копър, сол и черен пипер, а после сложете и малко счукан чесън и разбъркайте много хубаво.

Наръсете плота с брашно и оформете върху него кюфтенцата, а после пържете в загрят тиган.

Наредете кюфтетата на широка чиния, застлана с кухненска хартия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *