Коктейл с Бейлис и шоколад

Необходими продукти:

50 мл – бейлис
25 мл – водка
50 мл – еспресо
шоколад – черен, парченце за декорация на коктейла
захар – за декорация на чашата
лимон – резен
мляно кафе – за украса на чашата
5 бучки – лед

Начин на приготвяне:

Сварено кафе еспресо се налива върху бучки лед.

След това се налива водката и накрая Бейлис. Всичко това се прехвърля в шейкъра и се разбива добре.

Чашата се подготвя като с резен лимон се натрива ръбчето ѝ. След това веднага се потапя в кристална захар и бързо след това в мляно кафе.

Налива се приготвения коктейл с Бейлис, като се прецежда.

Отгоре се настъргва черен шоколад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *