Катък с печени чушки

Необходими продукти:

  • 300 г печени чушки
  • 200 г сирене
  • 2 кофички кисело мляко
  • сол
  • 2-3 скилидки чесън
  • 1-2 стръка пресен магданоз

Начин на приготвянe:

Киселото мляко се слага от предната вечер в тензух да се изцеди. Наследващия ден се отделя от тензуха и се слага в купа. Добавя настърганото на ситно сирене.

Чушките се режат много на дребно. Изцеденото кисело мляко се обърква със сиренето. Добавят се чушките и счуканите скилидки чесън. Слага се сол на вкус.

Накрая се поръсва с магданоз, нарязан много на ситно. Обърква се много добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *