Зеленчукова супа – пролетна свежест

Необходими продукти:

  • 1 супена лъжица олио
  • ½ чаша нарязан лук
  • 1 скилидка чесън, пресован
  • 1 картоф, обелен и нарязан
  • ½ чаша броколи
  • ½ чаша царевица от консерва
  • ½ чаша спанак
  • ½ чаша гъби, нарязани
  • ½ чаша моркови, нарязани
  • ¼ чаша зеле, нарязано
  • 1 л пилешки бульон
  • 170 г нудли
  • 1 чаша боб от консерва

Начин на приготвяне:

Загрейте олиото в тенджера на средна температура. Задушете лука и чесъна, докато омекнат. Добавете картофите, броколите, царевицата, спанака, гъбите, морковите и зелето. Залейте с бульона. Оставете да заври. Намалете котлона и оставете да къкри 20 минути, докато омекнат зеленчуците.

Накрая добавете нудлите и боба в тенджерата. Гответе още 6-7 минути, докато нудлите омекнат и сервирайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *