Глазирани свински котлети

Необходими продукти:

  • 700 гр свински котлети

За соса:

  • соев сос;
  • олио;
  • чесън;
  • доматено пюре;
  • кафява захар;
  • сос Уорчестър;
  • оцет.

Начин на приготвяне:

Смесете продуктите за соса. С четка намажете щедро котлетите от двете страни след това ги пъхнете във фурната за 20-30 минути. Отново намажете котлетите с останалия сос и сложете тавата под грила за 5 до 10 минути.

Използвайте соковете в тавата, за да поръсите котлетите преди да ги сервирате.

Свинските котлети са готови, когато термометър, поставен в месото достигне 70 °С, пише lunchbox.eu.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *