Ако ви е останало след Великден: Салата със студено агнешко

Необходими продукти:

  • агнешко месо – 550 г печено от бут;
  • бяло вино – 1 ч.ч.;
  • майонеза – 250 г;
  • кисели краставички – 4 бр.;
  • няколко зелени маслини за декорация;
  • риба – 3 филета аншоа.

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на тънко и го сложете да ври 5 минути в бялото вино. Отцедете много добре и оставете да изстине.

През това време наредете краставичките на кубчета, а аншоата – на ситно (предварително я накиснете във вода, за да се обезсоли).

Объркайте майонезата с краставичките и аншоата, пише gotvach.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *