Агнешко с кисело мляко

Необходими продукти:

  • агнешко месо – 1 кг;
  • масло – 125 г;
  • овче кисело мляко – 500 г;
  • яйца – 3 бр.;
  • червен пипер – 1/4 ч.л.;
  • черен пипер;
  • сол.

Начин на приготвяне:

Агнешкото нарежете на парчета и овкусете със сол и пипер.

Загрейте олио в тавичка и прехвърлете агнешкото в нея. Покрийте тавата плътно с алуминиево фолио и сложете да се пече за 1 час в умерено загрята фурна.

Отделете жълтъците от белтъците и разбийте овчето кисело мляко с жълтъците. След това добавете разбитите отделно белтъци и овкусете с черен пипер.

С тази смес залейте агнешкото и го печете още 10 минути, пише ezine.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *