Агнешко кълцано месо в було

Необходими продукти:

  • 500 г агнешко месо
  • 500 г агнешки дреболии
  • 1 агнешко було
  • 3 връзки пресен лук
  • 3-4 домата
  • 1 връзка джоджен
  • 5 с.л. масло
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвянe:

Месото и дреболиите се накълцват на ситно и се смесват със ситно нарязаните лук, джоджен, обелените и изстискани от сока домати, черен пипер, сол и олио.

Сместа се разбърква добре и се оставя да престои 5-6 часа. След това се разпределя в нарязаното на парчета було.

Порциите се увиват отделно като сарми и се пекат на скара или в умерена фурна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *